sex i bilen sex steder

Bilen, solarium, offentlig toalett, i skogen, i en park, bak en hekk, bak en bygning, i et kott, osv osv. Bare ha øynene litt åpne og følge med om det kommer folk, så kan man ha sex på mange steder. *s*. Bare lurer på noe. Dere som har sex alle mulige steder,tar dere bare på dere trusa igjen etterpå? Blir ikke. 7. - Har du drømt om å ha sex på kommoden? Du er ikke alene. 5. - Jeg skulle ønske samboeren min var tøffere han nekter feks å ha sex annet sted enn i senga:(Vi har hatt sex en gang i en bil, en gang på sofaen til hans tante (ingen hjemme så klart), og i dusjen/på badet. Han er så kjip! Hehe . Ellers har jeg jo hatt det utendørs et par steder og i bilen. Mamma til en liten  Hvor har dere hatt sex?..

Urmærker til kvinder thaidate

Men nå, så holder vi oss til å være innenfor husets fire vegger hadde en gang sex I bil I fjor da, bare for gamle dagers skyld. Det gikk fint, men var rimelig kaldt og litt utsatt i forhold til at folk kunne se oss. Jeg er ikke forelsket i deg lenger - uten forklaring.

sex i bilen sex steder

Anonym bruker. Superbruker; Anonym bruker; Medlem; 5 innlegg. · #17 · Skrevet November 5, Nostalgi. Husker tilbake til de tider Da jeg var yngre. Mye sex i bil, og alle andre finurlige steder. Kjør på. Anonymous poster hash: 7f d8f  Hvor andre steder enn i senga har dere sex? - Anonymforum. - posted in Seksualitet: Jeg lurer på hvilke steder som er bra å ha sex, og steder som ikke egner seg for sex? Jeg vil også gjerne vite de possetive tingene med å ha sex der, og de neggative (hvis det er noen). Jeg vil også gjerne vite hvilke plasser andre liker å ha sex eller opplevd, og evt. om det er en bra. Bilen, solarium, offentlig toalett, i skogen, i en park, bak en hekk, bak en bygning, i et kott, osv osv. Bare ha øynene litt åpne og følge med om det kommer folk, så kan man ha sex på mange steder. *s*. Bare lurer på noe. Dere som har sex alle mulige steder,tar dere bare på dere trusa igjen etterpå? Blir ikke...